Legal Letters blijft doorwerken

door-673000_1920

Legal Letters werkt op afstand

Legal Letters werkt komende weken thuis, maar werkt wel door. Tot 6 april worden geen persoonlijke afspraken gemaakt en bezoek ik geen verenigingen of vergaderingen.

Veel werk gebeurt echter normaal gesproken ook al op afstand. Juridische vragen kunnen dus gewoon gesteld worden, statuten of reglementen kunnen worden opgesteld, schriftelijke adviezen kunnen worden gemaakt en telefonische of skype consulten gaan gewoon door.

Achterstallig werk aanpakken

Nu de activiteiten van veel verenigingen stil liggen is het wellicht juist de tijd om eens zaken aan te pakken die ’n keer moeten gebeuren maar wat normaal blijft liggen. Denk aan het herzien van statuten die meer dan 10 jaar oud zijn en aanpassing van de reglementen zodat die weer in lijn zijn met de statuten. Of het aanpakken van problemen waar de vereniging al enige tijd mee worstelt en waar men eigenlijk niet goed raad mee weet wat nu verstandig is om te doen. Bestuurders kunnen deze tijd goed gebruiken om zaken uit te zoeken, zich te laten informeren, een strategie te kiezen om zo goed beslagen ten ijs te komen in de volgende vergadering.

Heeft u als bestuur een vraag? Ik hoor het graag!

mr. Marjo Vink

cropped-2016-legalletters-logo-klein2.jpg