Advocaat verenigingsrecht

Betaalbaar alternatief voor advocaat

Verenigingen denken vaak dat zij bij juridische vragen een advocaat nodig hebben. Dat is zelden echt nodig. Een advocaat is verplicht als je wilt procederen bij rechtbank, hof of Hoge Raad. De meeste verenigingen komen daar niet, en willen daar ook niet komen. Je kunt met je vraag dus ook prima bij een jurist terecht.

Het grote voordeel is dat Legal Letters veel lagere tarieven kan hanteren dan een advocaat. Juridische hulp is zo voor elke vereniging haalbaar en betaalbaar. Alleen al om die reden komen verenigingen uit heel Nederland naar Veldhoven. Is de afstand te groot, dan is een afspraak per telefoon ook mogelijk.

Samenwerking met advocaten

Legal Letters is een adviespraktijk voor verenigingsrecht en stichtingenrecht. Daarnaast beantwoordt ik ook vragen over overeenkomsten die de vereniging of de stichting aangegaan is. Voor vragen op het gebied van arbeidsrecht of huurrecht werk ik samen met gespecialiseerde advocaten.

Legal Letters voert geen procedures. Het is voor mij een sport om met strategische antwoorden en keuzes te voorkomen dat het zover komt. En mocht het toch zover komen, dat je dan het voortraject op de juiste wijze hebt aangepakt zodat je zaak goede kans van slagen heeft. Wil je procederen of heb je een dagvaarding ontvangen? Ook dan draag ik je zaak over aan een advocaat.