Contact

Legal Letters

Sprookjesberg 20

5508 EB Veldhoven

marjo@legalletters.nl

telefoon 06 – 513 94 038

KvK: 6177 6890


Voor wie werkt Legal Letters?

Legal Letters werkt voor bestuurders, directies en organen van (inter)nationale en lokale verenigingen en stichtingen in de non-profitsector.

Legal Letters werkt niet voor particuliere leden. U kunt dan contact opnemen met de rechtsbijstandsverzekeraar of het Juridisch Loket

Daarnaast werkt Legal Letters niet voor geloofsverenigingen, kerkgenootschappen, vereniging van eigenaren, woonverenigingen of commerciële verenigingen en stichtingen. Dit vraagt om specifieke expertise. Deze verenigingen kunnen het beste contact opnemen met een jurist kerkrecht, een VvE jurist of een jurist ondernemingsrecht.

Mailen

Heeft u een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Indien Marjo iets voor u kan betekenen, neemt zij contact met u op om uw vraag te verduidelijken en vraagt zij om de relevante stukken toe te sturen zoals de statuten of reglementen, contracten, brieven en andere correspondentie waar uw vraag over gaat. Na ontvangst van de stukken maakt Marjo dan een inschatting van de benodigde tijd zodat u vooraf weet wat het gaat kosten.

Telefonisch ben ik vanwege afspraken moeilijker bereikbaar. Spreek een bericht in of stuur even een e-mail. Dat is vaak de snelste weg.

Met het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met het verwerken van uw gegevens volgens de Privacyverklaring

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s